ΑΡΧΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
Apartment for rend
ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011
ΕΠΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

             only for members    

Πρόσληψη νέου Γραμματέα  στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοτύμβου – Διαφωνία

Το απερχόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο στην συνεδρία του  ημερ. 21/12/2011, δηλαδή 3 ημέρες μετά τις εκλογές και 10 ημέρες πριν από τη λήξη της θητείας του, αποφάσισε την πλήρωση της κενής θέσης του Γραμματέα του Κοινοτικού Συμβουλίου από τον δεύτερο επιτυχόντα στις γραπτές εξετάσεις που διεξήχθηκαν στο τέλος του 2010.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξετάσεις αυτές πρώτος κατετάγει ο συγχωριανός μας Παντελής Καρόνιας ο οποίος και προσλήφθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο, όμως για διάφορους λόγους (που δεν είναι επί του παρόντος) παραιτήθηκε.

Με την απόφαση του απερχομένου Κοινοτικού Συμβουλίου, για την πλήρωση της θέσης από τον δεύτερο επιτυχόντα, εμείς οι Μιχάλης Μιχαήλ (ΑΚΕΛ), Νίκος Νικοδήμου (ΑΚΕΛ) και Θεόδωρος Θεοδώρου (Ανεξάρτητος), μέλη του απερχομένου Κοινοτικού Συμβουλίου διαφωνήσαμε. Έντονα μάλιστα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουμε και από την πιο πάνω συνεδρία, πριν από το τέλος της.

Με μια φωτογραφία στο χέρι.............                                         εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγνοούμενους                       

VIDEO

xylotymbou.org

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Video από τη Πόλυ Σπύρου αφιερωμένο στους αγνοούμενους της τουρκικής θηριωδίας       ΑΝΤΩΝΑΚΗ & ΜΙΧΑΛΗ          Κάντε κλικ εδώ

  

 

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ

ΟΡΜΗΔΕΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Xylotymbou @ Panoramio

Ormidheia @ Panoramio

SUNFURI.NET

BAMBOS RESTAURANT

donemania

CAMBRIDGE-DIET

Γ. ΣΚΑΡΗΣ

HBA ENTERPRISES

Β΄ Δημοτικό Ξυλοτύμβου

Apartment for rend

e-mail us

 
 
 
 
 

 

  

Επειδή το ζήτημα για μας είναι από τα πλέον σοβαρά ζητήματα που απασχόλησε το απερχόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο θέλουμε μ’ αυτήν μας την παρέμβαση στην εφημερίδα να πληροφορήσουμε όλους τους Ξυλοτυμπιώτες για τη θέση μας.

Η θέση μας αμέσως μετά από την παραίτηση του συγχωριανού μας Παντελή Καρόνια, δηλαδή τον Αύγουστο ήταν ότι η διαδικασία για την πρόσληψη νέου Γραμματέα θα έπρεπε α) να μην προχωρήσει σε πλήρωση της θέσης, β) να ανατεθούν τα καθήκοντα της θέσης Γραμματέα στο υφιστάμενο προσωπικό που ήδη για 4½ χρόνια ασκούσε καθήκοντα Γραμματέα και ταυτόχρονα να προκηρυχθούν 2 θέσεις γραφειακού και εργατικού προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας. Για την οικονομική πτυχή του θέματος η θέση μας ήταν ότι το κόστος των 2 θέσεων γραφειακού και εργατικού προσωπικού θα καλυπτόταν από την εξοικονόμηση που θα προέκυπτε λόγω της μη πλήρωσης της θέσης Γραμματέα. 

 Στη συνεδρία της 21/12/2011 και δεδομένου ότι βρισκόμασταν ήδη κοντά στη λήξη της θητείας μας εισηγηθήκαμε όπως το όλο θέμα μελετηθεί από το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναλάμβανε τα καθήκοντα του την 1/1/2012, δηλαδή 10 ημέρες μετά. Η θέση μας αυτή στηριζόταν στο γεγονός ότι η όποια διαφορετική απόφαση λαμβανόταν θα αφορούσε επί της ουσίας το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο. Στηριζόταν επίσης και στο γεγονός ότι τα 5 από τα 9 μέλη του νεοεκλεγέντος Κοινοτικού Συμβουλίου περιλαμβανομένου και του Κοινοτάρχη είναι νέα μέλη και ως εκ τούτου θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι δύο πιο πάνω θέσεις τις οποίες καταθέσαμε στο Κοινοτικό Συμβούλιο ήταν σύμφωνες και με τις γνωματεύσεις που εξασφαλίσαμε ως Κοινοτικό Συμβούλιο από το Νομικό Σύμβουλο. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε επίσης ότι σύμφωνα με τις γνωματεύσεις του Νομικού Συμβούλου, το Κοινοτικό Συμβούλιο είχε το δικαίωμα να ακυρώσει εντελώς την προηγούμενη διαδικασία και να επαναπροκηρύξει τη θέση και να ακολουθήσει τη διαδικασία του αρχικού διορισμού.  

 Η πιο πάνω απόφαση – επιλογή του Κοινοτικού Συμβουλίου μας βρίσκει κάθετα και έντονα αντίθετους και μας δημιουργεί ένα ερώτημα το οποίο θέτουμε ενώπιον όλων των κατοίκων της Ξυλοτύμβου:

 Τι άλλαξε μετά τις εκλογές που να δικαιολογούσε την άμεση πλήρωση της θέσης 10 ημέρες προ της λήξης της θητείας του απερχομένου Κοινοτικού Συμβουλίου; Ιδιαίτερα εάν ληφθεί υπόψη ότι για το συγκεκριμένο θέμα από την ημερομηνία παραίτησης του Παντελή Καρόνια μέχρι και τις εκλογές έγιναν 6 διαδοχικές συνεδριάσεις με θέμα «Απόφαση για πρόσληψη Γραμματέα» (4/8, 22/8/, 5/9, 4/10, 18/10 και 22/11) χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση;

Μιχάλης Μιχαήλ, Νίκος Νικοδήμου, Θεόδωρος Θεοδώρου, Μέλη απερχομένου Κοινοτικού Συμβουλίου Ξυλοτύμβου.

   
 

xylotymbou.org

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Ο Αντωνάκης Πολυδώρου και ο Μιχάλης Μιχαήλ είναι δύο από τους αγνοούμενους της Ξυλοτύμβου από την τουρκική εισβολή του 1974. Αυτό το βίντεο παρουσιάζει τη ζωή τους μέσα από φωτογραφίες και αναμνήσεις, το οποίο επιμελήθηκε η αγαπημένη τους εξαδέλφη Πόλυ Σπύρου. Είναι ένα αφιέρωμα σ' αυτούς τους δύο νέους, που γεμάτοι ζωή, με παράλληλα όνειρα και ωραία ιδανικά, αγνοούνται μέχρι σήμερα, ραγίζοντας τις καρδιές των αγαπημένων τους προσώπων που ζουν με τον καημό τους...

Για να δείτε το βίντεο  Κάντε κλικ εδώ

VIDEO

 

XYLOTYMBOY  WELCOMES  YOU

Video από τη Πόλυ Σπύρου αφιερωμένο στους αγνοούμενους της τουρκικής θηριωδίας       ΑΝΤΩΝΑΚΗ & ΜΙΧΑΛΗ          Κάντε κλικ εδώ

Σχεδιασμός Ανάπτυξη Ιστοσελίδας: xylotymbou.org

Τελευταία  ενημέρωση: Σάββατο 26 Μαΐου 2012